Hoe verdien je geld met Instagram?

Ben jij op zoek naar een leuke en gemakkelijke manier om snel veel geld te verdienen, zonder dat er addertjes onder het gras zitten? Dan is Instragram misschien iets voor jou. Het is zeer gemakkelijk om gewoon een Instagram account aan te maken en te beginnen met foto’s plaatsen en liken om te zien of het iets voor jou is. Zo niet, dan kun je er ook weer even gemakkelijk mee stoppen. Zo ja, dan heb je misschien wel de mogelijkheid om van jouw hobby een bron van inkomsten te maken.

Professioneel Instagram account maken

Geld verdienen met Instagram kan iedereen leren, want het is helemaal niet moeilijk. Het is wel belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat voor soort foto’s je wilt plaatsen en wat jouw doelgroep is. Wanneer je geen duidelijk onderwerp of eigen stijl hebt, hebben mensen geen reden om jouw Instagram account te bezoeken in plaats van die van de concurrent. En wanneer je geen specifieke groep volgers hebt is het moeilijker om jouw Instagram account te verkopen aan bedrijven die via jouw Instagram hun producten willen promoten.

Instagram sponsoring

Het is belangrijk om een onderwerp te kiezen waarbij je niet al te veel concurrentie hebt (niche markt). Maar tegelijkertijd moet de doelgroep groot genoeg zijn om geld te kunnen verdienen. Ook moet je commercieel zijn, maar niet té commercieel. Wanneer je gesponsord wordt door een bedrijf ben je vaak geneigd om alle producten te promoten waar het bedrijf om vraagt. Dit kan volgers kosten omdat ze je niet eerlijk meer vinden. De balans vinden is dus heel belangrijk. Via affiliatienetwerken als Daisycon kun je zelf kiezen welke producten je promoot.

Hoe krijg ik volgers op Instagram?

In het begin zal je niet direct starten met duizenden volgers. Typ de onderwerpen waar jij enthousiast over bent eens in binnen zoekwoordentools waarmee je het aantal zoekopdrachten in zoekmachines kunt zien. Hoe specifieker, hoe beter. Zo kun je zien hoeveel animo er voor jouw
hobby bestaat. Natuurlijk kan het zijn dat het in gewone zoekmachines niet populair is, maar op Instagram wel. Of dat je zelfs een nieuwe interesse creëert. Probeer na het bepalen van een onderwerp in ieder geval zo veel mogelijk vergelijkbare foto’s van anderen te liken. Daarna zullen je volgers vanzelf toenemen. Heb je echter niet veel geduld of wil je beginnen met een flinke boost? Dan kun je eventueel ook Instagram volgers kopen via Followersnet.

Dit vind je misschien ook leuk...